Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 18648
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Bageta
3 stroužek Česnek
300 g Hovězí roštěnka níz. peč.
1 kávová lžička Kmín drcený
1 špetka Pepř černý mletý
300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
300 g Vepřová krkovička
500 g Vepřová střeva tenká

Nutriční hodnoty jedné porce

70% Kalorie 1,383 kcal
Kilojoule 5 788kJ
11% Sacharidy 38 g
132% Tuky 99 g
43% Sodík 858 mg
137% Bílkoviny 77 g

Domácí klobásky postup přípravy receptu:

1

Omyté vepřové a hovězí maso nakrájíme na malé kousky a smícháme s bagetou namočenou v pivu a utřeným česnekem. Podle chuti okořeníme a vše dobře promícháme.

2

Vepřová střívka omyjeme pod tekoucí vodou, obrátíme naruby a naplníme připravenou směsí. Tvarujeme klobásky dlouhé 8-10 cm.

3

Klobásky opékáme při teplotě 200 stupňů Celsia asi 20 minut.

4

Podáváme s chlebem nebo pečivem, hořčicí a nastrouhaným křenem.

Poznámka

Masovou směs můžeme nechat odležet do druhého dne.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept