Jednoduchý recept

Gulášová polévka z vařeného masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 18651
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

500 g Brambory
1 ks Cibule
400 g Hovězí maso vařené
1 polévková lžíce Jíška instantní
0,5 kávová lžička Kmín celý
1 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 180 kcal
Kilojoule 754kJ
4% Sacharidy 13 g
9% Tuky 7 g
8% Sodík 153 mg
32% Bílkoviny 18 g

Gulášová polévka z vařeného masa postup přípravy receptu:

1

Vařené hovězí maso nadrobno nakrájíme a podusíme na oleji na zpěněné cibuli. Zaprášíme mletou paprikou, podlijeme vodou a přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory. Osolíme, okmínujeme a vaříme, dokud brambory nezměknou.

2

Hotovou polévku zahustíme jíškou a podle chuti okořeníme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept