Jednoduchý recept

Kaparová omáčka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18653
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 ks Cibule
30 g Kapary sterilované
50 g Máslo čerstvé
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
100 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 206 kcal
Kilojoule 860kJ
4% Sacharidy 14 g
21% Tuky 16 g
22% Sodík 447 mg
5% Bílkoviny 3 g

Kaparová omáčka postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přisypeme hladkou mouku, krátce osmahneme a zalijeme vodou. Jíšku chvíli povaříme a přecedíme.

2

Do omáčky přidáme nasekané kapary, citronovou šťávu, sůl a podle chuti zjemníme zakysanou smetanou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept