Jednoduchý recept

Nezahuštěná omáčka z čerstvých rajčat

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18654
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

750 g Rajčata
50 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 91 kcal
Kilojoule 381kJ
2% Sacharidy 7 g
8% Tuky 6 g
11% Sodík 220 mg
6% Bílkoviny 3 g

Nezahuštěná omáčka z čerstvých rajčat postup přípravy receptu:

1

Omytá rajčata rozvaříme a prolisujeme. Dolijeme tolik vody, abychom měli 750 ml omáčky a přivedeme k varu.

2

Do vroucí omáčky přidáme na kostičky nakrájenou vyškvařenou slaninu, zamícháme a podle chuti osolíme.

3

Rajčatovou omáčku podáváme k těstovinám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept