Zdravý recept

Pečené broskve s lesními plody

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 13 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 18662
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

150 g Borůvky
4 ks Broskve
130 ml Džus pomerančový
200 ml Jogurt bílý
120 g Maliny
2 polévková lžíce Med včelí
1 polévková lžíce Pomerančová kůra

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 188 kcal
Kilojoule 787kJ
11% Sacharidy 41 g
3% Tuky 3 g
1% Sodík 28 mg
8% Bílkoviny 4 g

Pečené broskve s lesními plody postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 180 °C, pokud máte plynovou, tak na stupeň č. 4.

2

Broskve rozkrojené na poloviny zbavíme pecek a očistíme. Skládáme do zapékací misky řezem vzhůru, naplňte broskve lesními plody a zakápněte pomerančovou šťávou.

3

Uprostřed trouby pečte 8 minut.

4

Jogurt smícháme s nastrouhanou pomerančovou kůrou.

5

Na talíř servírujeme 2 půlky broskví ozdobené ochuceným jogurtem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept