Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 18669

Ingredience

500 g Hovězí maso přední
250 g Hrášek
250 g Kedlubna
500 g Mrkev kořen
3 ks Pórek
250 g Rajčata
200 g Rýže předvařená (parboiled)
250 g Sýr Eidam cihla 40%
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 582 kcal
Kilojoule 2 436kJ
19% Sacharidy 68 g
278% Tuky 208 g
7% Sodík 147 mg
68% Bílkoviny 38 g

Polévka Minestrone postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso nakrájíme na kostky, zeleninu (očištěnou mrkev, kedlubny a pórek, petrželku a pažitku) nakrájíme nadrobno. Zalijeme 2 l vody a vaříme cca 1 hod. Poté přidáme rajčata, hrášek, rýži a na mírném plameni vaříme ještě 20 minut.

2

Podle chuti dokořeníme a podáváme se strouhaným sýrem.

3

Polévku můžeme ozdobit nasekanou petrželkou a pažitkou.

Poznámka

Lze vymýšlet různé varianty: - maso vynecháme - místo toho použijeme bujón z kostky a přidáme 400 g nakrájených brambor - rýži nahradíme těstovinami - hrášek a kedlubny nahradíme 500 g krájeného zelí, celerem a 100 g kapusty - tyto varianty nakonec doplníme kousky osmažené cibule a slaniny

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept