Jednoduchý recept

Plněný vepřový bok na cibuli

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18671

Ingredience

1000 g Cibule
1 kávová lžička Kmín celý
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Povidla švestková
1 kávová lžička Sůl
1500 g Vepřový bok
1000 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

87% Kalorie 1,708 kcal
Kilojoule 7 148kJ
10% Sacharidy 36 g
213% Tuky 160 g
14% Sodík 277 mg
59% Bílkoviny 33 g

Plněný vepřový bok na cibuli postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, nařízneme do něj kapsu a naplníme ji vymačkaným, okořeněným zelím. Sepneme špejlí, bůček vložíme do pekáčku, mírně podlijeme a pečeme ve vyhřáté troubě téměř doměkka.

2

Potom maso vyjmeme a na tuku v pekáčku zprudka osmažíme oloupanou, nakrájenou cibuli. Bůček na povrchu nařízneme do mřížky a vložíme zpět do pekáčku.

3

Povidla rozmícháme s trochou vody a po zbytek pečení jimi potíráme povrch masa.

4

Plněný bůček podáváme studený i teplý.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept