Recept

Jehněčí ragú s fazolkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 18675
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 ks Celer bulvový
2 stroužek Česnek
8 ks Cibulka jarní
200 g Fazole bílé sterilované
600 g Jehněčí kýta
100 g Máslo čerstvé
1 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 659 kcal
Kilojoule 2 759kJ
6% Sacharidy 20 g
175% Tuky 132 g
18% Sodík 354 mg
58% Bílkoviny 33 g

Jehněčí ragú s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme česnek utřený se solí a omyté, na kostky nakrájené maso. Vše opečeme, zalijeme červeným vínem a necháme vyvařit. Potom přilijeme vodu a maso dusíme doměkka.

2

Nakonec přidáme očištěnou, na kostičky nakrájenou mrkev a celer, chvíli povaříme a podle chuti osolíme a opepříme, případně zahustíme.

3

Na másle podusíme jarní cibulku i s natí a okapané fazole. Směs podáváme jako přílohu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept