Recept

Jehněčí kotlety s rozmarýnovou šťávou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18676

Ingredience

4 ks Jehněčí kotlety
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej stolní
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Rozmarýn čerstvý
4 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 389kJ
2% Sacharidy 7 g
32% Tuky 24 g
22% Sodík 440 mg
38% Bílkoviny 22 g

Jehněčí kotlety s rozmarýnovou šťávou postup přípravy receptu:

1

Omyté kotlety mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Maso posypeme strouhankou, nasekanou petrželkou a pažitkou a zprudka osmahneme na pánvi na oleji.

2

Kotlety přendáme do pekáčku a pečeme ve vyhřáté troubě asi 10 minut.

3

Výpek zalijeme vývarem, přidáme máslo, omytou a nasekanou snítku rozmarýnu a chvíli povaříme.

4

Kotlety upravíme na talíře a přeléváme rozmarýnovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept