Recept

Albánské jehněčí plátky

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 18677
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
500 g Jehněčí kýta
2 polévková lžíce Kapary sterilované
2 polévková lžíce Olej stolní
250 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 473 kcal
Kilojoule 1 978kJ
1% Sacharidy 4 g
47% Tuky 36 g
35% Sodík 693 mg
58% Bílkoviny 32 g

Albánské jehněčí plátky postup přípravy receptu:

1

Omytou kýtu nakrájíme na plátky, osolíme a osmahneme na oleji asi 3 minuty po každé straně.

2

Plátky vložíme do zapékací mísy a přelijeme smetanou s rozšlehanými vejci, česnekem utřeným se solí a nasekanými kapary.

3

Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě, až povrch zrůžoví.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept