Recept

Telecí játra v kapustových listech

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18679

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 ks Cibule
600 g Játra telecí
1 ks Kapusta hlávková
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř bílý
1 ks Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 324 kcal
Kilojoule 1 354kJ
6% Sacharidy 23 g
20% Tuky 15 g
17% Sodík 347 mg
50% Bílkoviny 28 g

Telecí játra v kapustových listech postup přípravy receptu:

1

Očištěná a omytá játra opepříme, obalíme v hladké mouce a opečeme na vyškvařené anglické slanině a cibuli.

2

Omyté kapustové listy a petrželkovou nať podusíme v troše vody s oloupaným česnekem.

3

Do měkkých kapustových listů zabalíme opečená játra a závitky ještě 5 minut podusíme.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept