Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 18682
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 ks Brokolice
2 stroužek Česnek
70 g Hlíva ústřičná
500 g Játra kuřecí
87 g Kečup
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
100 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 269 kcal
Kilojoule 1 127kJ
4% Sacharidy 13 g
15% Tuky 11 g
10% Sodík 208 mg
43% Bílkoviny 24 g

Ragú z kuřecích jater postup přípravy receptu:

1

Očištěná a omytá játra osmažíme na pánvi na oleji spolu s plátky oloupaného česneku.

2

Přidáme nakrájenou hlívu ústřičnou a kečup, osolíme, opepříme a podlijeme červeným vínem. Vše chvíli podusíme.

3

Nakonec do ragú vmícháme předem uvařené růžičky brokolice.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept