Recept

Kuřecí čtvrtky na jalovci s houbovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18684

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Jalovec
4 ks Kuřecí čtvrtky
300 g Lišky čerstvé
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
500 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

56% Kalorie 1,112 kcal
Kilojoule 4 652kJ
5% Sacharidy 17 g
111% Tuky 83 g
52% Sodík 1 g
147% Bílkoviny 83 g

Kuřecí čtvrtky na jalovci s houbovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté kuřecí čtvrtky okořeníme nadrceným jalovcem a osolíme.

2

Maso osmahneme na pekáči na másle, vložíme do středně vyhřáté trouby a dopékáme ještě 20 minut.

3

Ve výpeku osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli s očištěnými nakrájenými houbami. Přilijeme smetanu, podle chuti osolíme a opepříme a krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept