Recept

Rýžová polévka s kaštany

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 18692
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 ks Cibule
100 g Kaštany jedlé
40 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř bílý
60 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1,5 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 420 kcal
Kilojoule 1 757kJ
8% Sacharidy 30 g
34% Tuky 26 g
69% Sodík 1 g
40% Bílkoviny 23 g

Rýžová polévka s kaštany postup přípravy receptu:

1

Na poloviční dávce másla zpěníme omytou rýži, přilijeme vývar (nejlépe ze Schwyzu – viz samostatný recept), k tomu přidáme očištěné kaštany a vaříme 20 minut.

2

Na druhé polovině másla mezitím zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, kterou před podáváním naservírujeme do talířů.

3

Na každou porci nasypeme strouhaný sýr a sekanou pažitku. Případně ještě podle chuti dokořeníme pepřem a solí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept