Jednoduchý recept

Bruschetta s rajčetem a bazalkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 13 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 3 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 18706
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

4 polévková lžíce Bazalka
2 stroužek Česnek
1 ks Ciabatta
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 124 kcal
Kilojoule 520kJ
4% Sacharidy 16 g
8% Tuky 6 g
9% Sodík 182 mg
5% Bílkoviny 3 g

Bruschetta s rajčetem a bazalkou postup přípravy receptu:

1

Opečeme ciabattu z obou stran dozlatova a necháme zchladnout.

2

Rajčata nakrájíme na čtvrtiny a rozetřeme v misce s olejem, čerstvou bazalkou, solí a pepřem.

3

Ciabatty potřeme z obou stran česnekem a rajčatovou směsí, pokapeme zbylou šťávou z misky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept