Recept

Bruschetta a bresaola s celerem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 13 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 3 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 18709

Ingredience

60 g Bresaola - Sušená hovězí šunka
200 g Celer bulvový
4 krajíc Chléb celozrnný pšenično-žitný
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
60 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
5 polévková lžíce Petržel - nať
60 g Sýr krémový
1 špetka Sůl
1 polévková lžíce Tymián čerstvý
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 195 kcal
Kilojoule 815kJ
2% Sacharidy 5 g
12% Tuky 9 g
36% Sodík 715 mg
11% Bílkoviny 6 g

Bruschetta a bresaola s celerem postup přípravy receptu:

1

Z omytého celeru odkrojíme nať a měkkou část, okraje nakrájíme na proužky silné 2 cm.

2

Do mixéru vložíme měkkou část celeru, nať, petrželku, sýr, tymián, sůl, pepř, olej a worcesterovou omáčku. Rozmixujeme dohladka.

3

Chleba opečeme z obou stran a z jedné potřeme česnekem. Bresaolu nakrájíme na proužky.

4

Celerovým krémem potřeme chleby na straně potřené česnekem, posypeme nakrájenými olivami a bresaolou a ozdobíme celerovými proužky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept