Recept

Bruschetta s mátou a fazolkami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 18710

Ingredience

1 ks Ciabatta
1 polévková lžíce Citronová šťáva
350 g Fazolové lusky zelené
2 polévková lžíce Máta
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
10 ks Olivy zelené
1 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
1 l Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 131 kcal
Kilojoule 550kJ
5% Sacharidy 17 g
8% Tuky 6 g
14% Sodík 288 mg
6% Bílkoviny 4 g

Bruschetta s mátou a fazolkami postup přípravy receptu:

1

Přepůlené fazolky a česnek vložíme do vroucí osolené vody a vaříme 6 minut. Propláchneme studenou vodou a nechám okapat.

2

Do mixéru vložíme fazolky, česnek a citrónovou šťávu, pomalu mixujeme a přilijeme tolik oleje, až vznikne jemná hladká hmota.

3

Do směsi přidáme polovinu máty a olivy, opepříme a osolíme.

4

Ciabattu opečeme z obou stran do zlatova, necháme zchladnout a jednu stranu potřeme směsí a posypeme zbytkem máty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept