Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 18712

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 ks Cibule
15 l Hovězí vývar základní
20 g Máslo čerstvé
50 g Rýže loupaná
100 g Sýr Parmezán
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 756 kcal
Kilojoule 3 161kJ
11% Sacharidy 41 g
29% Tuky 22 g
526% Sodík 11 g
171% Bílkoviny 96 g

Zelná polévka postup přípravy receptu:

1

Zelné listy zbavíme košťálu a nakrájíme na drobné nudličky. Nahrubo nakrájenou cibuli necháme na másle zpěnit, přidáme zelí a za stálého míchání podusíme. Zalijeme hovězím vývarem a na mírném ohni vaříme 30 minut. Přimícháme nadrobno nakrájenou slaninu, rýži, dochutíme a necháme vařit, dokud nezměkne rýže.

2

Nastrouhaný sýr podáváme zvlášť na talířku s tmavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept