Jednoduchý recept

Italské fazolové chilli

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 18714

Ingredience

1 polévková lžíce Chilli koření mleté
1 ks Cibule
2 ks Cuketa
400 g Fazole Borlotti
400 g Fazole bílé sterilované
200 g Fazolové lusky zelené
275 g Lilek
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
800 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1,5 kávová lžička Sůl
200 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 172 kcal
Kilojoule 718kJ
8% Sacharidy 29 g
5% Tuky 4 g
21% Sodík 414 mg
17% Bílkoviny 10 g

Italské fazolové chilli postup přípravy receptu:

1

Nakrájený lilek vložíme do cedníku, posolíme a necháme 20–30 minut okapat, opláchneme a ubrouskem osušíme.

2

V rozehřátém kastrolu osmažíme na oleji cibuli doměkka, přidáme žlutou a červenou papriku, lilek a smažíme 2 minuty.

3

Přilijeme vývar a rajčata, osolíme, přidáme chilli a vaříme bez pokličky 20 minut za občasného míchání.

4

Přidáme cuketu a fazole, přikryjeme a vaříme 5 minut.

5

Poté i zelené fazolky a opět přiklopené vaříme 8 minut.

Poznámka

Množství chilli můžeme upravit podle chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept