Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 18724

Ingredience

nádivka
200 ml Mléko polotučné
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
3 ks Žemle tuková
Králík s nádivkou
1 ks Cibule
1500 g Králičí maso
50 g Máslo čerstvé
50 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 770 kcal
Kilojoule 3 222kJ
6% Sacharidy 22 g
57% Tuky 43 g
23% Sodík 458 mg
124% Bílkoviny 70 g

Králík s nádivkou postup přípravy receptu:

1

Omytého králíka naporcujeme, vykostíme a maso nakrájíme na plátky. Osolíme a podusíme na lžíci másla se slaninou a nasekanou cibulí.

2

Na nádivku utřeme vejce s máslem, přidáme v mléce navlhčené žemle, nasekanou petrželku, sůl a pepř. Vše promícháme.

3

Poloměkké maso vložíme do pekáče, navrstvíme na něj nádivku, pokapeme rozpuštěným máslem a dáme zapéci do vyhřáté trouby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept