Jednoduchý recept

Pstruh plněný sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 18725
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Citrony
1 ks Cuketa
80 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
500 g Pstruh
4 ks Rajčata
100 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
80 g Sýr Niva (Rokfór)
60 g Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

56% Kalorie 1,105 kcal
Kilojoule 4 623kJ
11% Sacharidy 41 g
79% Tuky 60 g
95% Sodík 2 g
138% Bílkoviny 78 g

Pstruh plněný sýrem postup přípravy receptu:

1

Očištěné, vykuchané pstruhy omyjeme a osušíme. Vnitřek ryb osolíme, opepříme a naplníme Nivou. Sepneme jehlou nebo špejlí.

2

Oloupaný česnek nasekáme a promícháme s omytou, na kousky nakrájenou cuketou a rajčaty nakrájenými na dílky. Osolíme a vložíme do zapékací mísy. Na zeleninu položíme pstruhy a posypeme je směsí ze strouhanky, nastrouhaného parmezánu a nasekané petrželky. Vše přelijeme rozpuštěným máslem.

3

Pstruhy pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia asi 12 minut.

4

Podáváme s plátky omytého citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept