Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 18727

Ingredience

200 g Jablka
600 g Kapr obecný
1 kávová lžička Kari koření
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř bílý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 464 kcal
Kilojoule 1 943kJ
4% Sacharidy 14 g
27% Tuky 20 g
27% Sodík 536 mg
96% Bílkoviny 54 g

Kapr s jablky v alobalu postup přípravy receptu:

1

Očištěného a omytého kapra osolíme, opepříme a posypeme kari kořením.

2

Plát alobalu potřeme olejem a položíme na něj kapra. Jablka oloupeme, nakrájíme na plátky a poklademe na rybu. Alobal dobře uzavřeme.

3

Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.

Poznámka

Podáváme s rýží a čerstvou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept