Kapr s jablky v alobalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kapr s jablky v alobalu
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | cerna |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 18727 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
200 g | Jablka |
600 g | Kapr obecný |
1 kávová lžička | Kari koření |
1 polévková lžíce | Olej stolní |
1 špetka | Pepř bílý |
1 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
24% Kalorie 464 kcal
Kilojoule 1 943kJ
4% Sacharidy 14 g
27% Tuky 20 g
27% Sodík 536 mg
96% Bílkoviny 54 g
Uhlovodany | 14g |
---|---|
Cholesterol | 199,8mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 9,5mg |
Vitamín E | 2,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 4,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Jablka, Kapr obecný, Kari koření, Olej stolní, Pepř bílý, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Kapr s jablky v alobalu postup přípravy receptu:
1 | Očištěného a omytého kapra osolíme, opepříme a posypeme kari kořením. |
2 | Plát alobalu potřeme olejem a položíme na něj kapra. Jablka oloupeme, nakrájíme na plátky a poklademe na rybu. Alobal dobře uzavřeme. |
3 | Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut. |
Poznámka
Podáváme s rýží a čerstvou zeleninou.