Jednoduchý recept

Candát s hříbky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18730
Kategorie: Maso

Ingredience

800 g Candát obecný
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
300 g Hříbky čerstvé
100 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř bílý
2 polévková lžíce Petržel - nať
200 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 402 kcal
Kilojoule 1 682kJ
2% Sacharidy 9 g
43% Tuky 32 g
10% Sodík 200 mg
39% Bílkoviny 22 g

Candát s hříbky postup přípravy receptu:

1

Omyté porce candáta osolíme a zakapeme citronovou šťávou. Maso zprudka opečeme na oleji na pánvi a vyjmeme.

2

Na výpeku podusíme očištěné, nakrájené hříbky s jemně nasekanou cibulí. Zalijeme smetanou a krátce povaříme. Osolíme, opepříme a vsypeme nasekanou petrželku.

3

Omáčku přelijeme přes porce pečeného candáta a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept