Recept

Treska s kozím sýrem a houbami

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18732

Ingredience

2 ks Celer řapíkatý
1 hrst Hroznové víno
160 g Lišky čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Ořechy vlašské
160 g Sýr kozí
1 kávová lžička Sůl
300 g Treska aljašská
1 kávová lžička Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 638 kcal
Kilojoule 2 668kJ
5% Sacharidy 18 g
252% Tuky 189 g
47% Sodík 931 mg
87% Bílkoviny 49 g

Treska s kozím sýrem a houbami postup přípravy receptu:

1

Omyté, osušené porce tresky osolíme a obalíme v hladké mouce. Opečeme je po obou stranách na pánvi na oleji.

2

Lišky spolu s očištěnou, nakrájenou mrkví a řapíkatým celerem chvíli podusíme na másle, osolíme a okořeníme snítkou tymiánu.

3

Porce tresky upravíme na talíře a podáváme se směsí z hub a čerstvým kozím sýrem ozdobeným ořechy a hroznovým vínem.

Poznámka

Lišky můžeme použít i sušené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept