Recept

Pošírovaná štika s olivami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 18733

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Citrony
5 g Libeček
5 ks Nové koření celé
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
100 ml Olej rostlinný
50 g Olivy zelené
50 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý celý
10 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
150 g Zelenina kořenová
800 g Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 369 kcal
Kilojoule 1 545kJ
2% Sacharidy 6 g
39% Tuky 29 g
25% Sodík 499 mg
42% Bílkoviny 24 g

Pošírovaná štika s olivami postup přípravy receptu:

1

Očištěnou kořenovou zeleninu, natě, ocet, citron a koření povaříme, přidáme omyté a osolené porce štiky, uvaříme je doměkka.

2

Olivy vypeckujeme, nasekáme a spolu s petrželkou podusíme na oleji. Přelijeme přes porce ryby a podáváme.

3

Vhodnou přílohou je vařená zelenina.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept