Jednoduchý recept

Steaky z lososa v bylinkové krustě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18735
Kategorie: Maso

Ingredience

800 g Losos - filety
100 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř bílý
80 g Provensálské koření
50 g Solamyl
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 420 kcal
Kilojoule 1 757kJ
3% Sacharidy 10 g
28% Tuky 21 g
18% Sodík 368 mg
79% Bílkoviny 45 g

Steaky z lososa v bylinkové krustě postup přípravy receptu:

1

Vejce rozšleháme s provensálským kořením, solamylem a solí.

2

Omyté, osušené a osolené steaky z lososa obalíme v připraveném těstíčku a usmažíme je na pánvi na oleji.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou smetanové brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept