Steaky z lososa v bylinkové krustě - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Steaky z lososa v bylinkové krustě
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | cerna |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 18735 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
800 g | Losos - filety |
100 ml | Olej rostlinný |
1 špetka | Pepř bílý |
80 g | Provensálské koření |
50 g | Solamyl |
1 kávová lžička | Sůl |
2 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 10g |
---|---|
Cholesterol | 226,7mg |
Draslík | 685,0mg |
Vláknina | 52,4mg |
Vitamín A | 375,2mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 2,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Losos - filety, Olej rostlinný, Pepř bílý, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Provensálské koření, Solamyl mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Steaky z lososa v bylinkové krustě postup přípravy receptu:
1 | Vejce rozšleháme s provensálským kořením, solamylem a solí. |
2 | Omyté, osušené a osolené steaky z lososa obalíme v připraveném těstíčku a usmažíme je na pánvi na oleji. |
Poznámka
Vhodnou přílohou jsou smetanové brambory.