Jednoduchý recept

Makrely na víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18736

Ingredience

800 g Makrela obecná
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř bílý
1 kávová lžička Provensálské koření
1 kávová lžička Sůl
2 dl Víno bílé
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 290 kcal
Kilojoule 1 211kJ
1% Sacharidy 3 g
22% Tuky 17 g
10% Sodík 198 mg
42% Bílkoviny 24 g

Makrely na víně postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté makrely naporcujeme, osolíme a opepříme. Porce obalíme v hladké mouce, opečeme na pánvi na oleji a vyjmeme.

2

Do výpeku přidáme očištěné, nakrájené žampiony a spolu s provensálským kořením je orestujeme. Přilijeme bílé víno a krátce podusíme. Vložíme zpět porce makrel a jen prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept