Jednoduchý recept

Brambory se žampiony zapečené v chlebu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18742
Kategorie: Brambory

Ingredience

8 ks Brambory vařené ve slupce
4 stroužek Česnek
2 kg Chléb pšeničný (bílý)
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kávová lžička Provensálské koření
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Eidam uzený 45%
300 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

80% Kalorie 1,584 kcal
Kilojoule 6 628kJ
80% Sacharidy 289 g
31% Tuky 24 g
200% Sodík 4 g
93% Bílkoviny 53 g

Brambory se žampiony zapečené v chlebu postup přípravy receptu:

1

Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Opečeme je spolu s očištěnými, nakrájenými žampiony, nasekaným česnekem a provensálským kořením. Přidáme rajčatový protlak, osolíme a opepříme.

2

Bochníky chleba na povrchu zkrojíme a vnitřek vydlabeme. Připravenou bramborovou směsí chleby naplníme. Povrch poklademe omytými, na plátky nakrájenými rajčaty a posypeme nastrouhaným sýrem.

3

Pokrm zapečeme ve středně vyhřáté troubě, až se sýr roztaví.

Poznámka

Použijeme 4 malé bochníky chleba.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept