Recept

Krevety s cibulkou a chřestem na grilu

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 11 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 18749
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

300 g Chřest zelený
200 g Cibulka jarní
1 ks Citrony
8 ks Krevety tygří - loupané
4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

76% Kalorie 1,496 kcal
Kilojoule 6 261kJ
19% Sacharidy 70 g
62% Tuky 47 g
78% Sodík 2 g
823% Bílkoviny 463 g

Krevety s cibulkou a chřestem na grilu postup přípravy receptu:

1

Cibulku a chřest vložte do vroucí osolené vody a vařte 1 minutu. Slijte a nechte zchladnout.

2

Připravte si plech či grilovací misku a vložte na ní krevety, chřest a cibulku, osolte, opepřete a zakápněte olejem.

3

Grilujte 5 minut a otáčejte, aby vše bylo rovnoměrně ogrilované.

4

Zbytek oleje smíchejte v misce s citronovou šťávou a petrželkou, přidejte sůl a pepř.

5

Hotové krevety a zeleninu naaranžujte na talíř a přelijte dresinkem.

6

Podávejte s půlměsíčky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept