Rajčata plněná rybí majonézou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rajčata plněná rybí majonézou
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 1877 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
15 dkg | Kapr obecný |
35 dkg | Majonéza |
4 ks | Rajčata |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
34% Kalorie 664 kcal
Kilojoule 2 778kJ
1% Sacharidy 3 g
94% Tuky 70 g
25% Sodík 506 mg
13% Bílkoviny 7 g
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 24,8mg |
Draslík | 326,7mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 10,8mg |
Vitamín E | 11,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kapr obecný, Majonéza, Rajčata, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Rajčata plněná rybí majonézou postup přípravy receptu:
1 | Vydlabaná rajčata uvnitř trochu osolíme, naplníme vrchovatě rybí majonézou a ozdobíme zelenou petrželí. Podáváme jako předkm nebo jako samostatný pokrm |
2 | Přílohy: bílé pečivo |
Výborné