Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 18781

Ingredience

1 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Cibule
24 ks Krevety tygří - loupané
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
200 g Paprika sterilovaná
4 polévková lžíce Petržel - nať
400 g Rajčata
400 g Treska aljašská
600 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

148% Kalorie 2,926 kcal
Kilojoule 12 243kJ
35% Sacharidy 126 g
113% Tuky 85 g
191% Sodík 4 g
1662% Bílkoviny 935 g

Pikantní rybí polévka postup přípravy receptu:

1

Krevety zbavte krunýře, ocas nechte. Krunýře přidejte k rybímu vývaru a vařte 10 minut, poté vyjměte a dejte stranou.

2

V hrnci osmažte na rozehřátém oleji cibuli, papriku a chilli. Přilijte víno a vařte 3 minuty, přidejte rybí vývar, rozkrájená rajčata a sůl.

3

Zvolna vařte 20 minut.

4

Přidejte krevety a ryby, zamíchejte a vařte 6 minut.

5

Nasypte petržel, dochuťte a podávejte.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept