Sekaná pečeně studená - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Sekaná pečeně studená
Sekaná pečeně studená
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 1880 |
Kategorie: | Sekaná |
Ingredience
1 ks | Okurky nakládané |
1 ks | Ředkvička |
1 ks | Sekaná domácí |
1 ks | Vývar zeleninový |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 39g |
---|---|
Cholesterol | 7,2mg |
Draslík | 672,5mg |
Vláknina | 16g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 31,1mg |
Vitamín E | 3,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 27,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Okurky nakládané, Ředkvička mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Sekaná domácí, Vývar zeleninový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Sekaná pečeně studená postup přípravy receptu:
1 | Upečenou sekanou pečeni z pekáče vyjmeme a necháme ji vychladnout. |
2 | Ze šťávy odstraníme tuk, přilejeme trochu vývaru, osolíme, povaříme, přecedíme a přimícháme ji buď do hnědé krycí rosolové omáčky, anebo vychladlou promícháme studeným tekutým rosolem a pak ji potřeme studenou sekanou pečeni). |
3 | Vychladlou sekanou nakrájíme na plátky, které urovnáme na podlouhlou mísu a obložíme salátem, ředkvičkami a kyselými okurkami. |
4 | Příloha: chléb |