Recept

Fazolovo-krevetová polévka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 18812

Ingredience

6 ks Celer - nať
2 ks Cibule
400 g Fazole bílé sterilované
250 g Krevety tygří - loupané
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 kávová lžička Tymián čerstvý
1400 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 302 kcal
Kilojoule 1 265kJ
12% Sacharidy 42 g
12% Tuky 9 g
61% Sodík 1 g
37% Bílkoviny 21 g

Fazolovo-krevetová polévka postup přípravy receptu:

1

Do mixéru vložte 200 g fazolí, přilijte 200 ml zeleninového vývaru a mixujte dohladka.

2

Ve větším hrnci rozehřejte olej, přidejte cibuli a celer. Smažte 5 minut do zlatohněda, přisypte rajčata a vařte 5 minut, přilijte vývar, celé fazole, fazolovou směs, pepř, sůl a tymián.

3

Vařte na mírném ohni 35 minut, přidejte krevety a vařte dalších 5 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept