Recept

Cibulová polévka s pancettou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 18815

Ingredience

6 ks Bazalka
700 g Cibule
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
100 g Pancetta
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
4 polévková lžíce Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
1300 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 669 kcal
Kilojoule 2 800kJ
7% Sacharidy 24 g
33% Tuky 25 g
85% Sodík 2 g
26% Bílkoviny 15 g

Cibulová polévka s pancettou postup přípravy receptu:

1

Pancettu nakrájenou na malé kousky dejte do většího hrnce spolu se slaninou a smažte 2 minuty za občasného míchání.

2

Přidejte olej a cibuli a vše smažte 20 minut dozlatova na slabém plameni.

3

Přidejte vývar, rajčata, pepř a sůl. Vařte 30 minut za občasného míchání. Před podáváním posypte bazalkou a parmazánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept