Recept

Fazolový salát s tuňákem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 8 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 3 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 18822

Ingredience

12 krajíc Ciabatta
1 ks Cibule
1 ks Citrony
400 g Cizrna konzervovaná
400 g Fazole bílé sterilované
400 g Fazole červené sterilované
2 polévková lžíce Máta
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
400 g Tuňák v oleji
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 380 kcal
Kilojoule 1 589kJ
12% Sacharidy 44 g
12% Tuky 9 g
23% Sodík 460 mg
56% Bílkoviny 32 g

Fazolový salát s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Do velké misky nasypte scezenou cizrnu, scezené fazole, cibuli a mátu. Osolte a opepřete a zakápněte citronovou šťávou, promíchejte a nechte odpočinout.

2

Na rozpálené pánvi opečte ciabattu z obou stran, jednu stranu potřete česnekem.

3

Do salátu opatrně vmíchejte tuňáka a zlehka navršte na očesnekovanou stranu ciabatty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept