Jednoduchý recept

Hrozinkovo-malinové vdolečky

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (2%)
ID receptu: 18839
Kategorie: Koblihy, vdolky

Ingredience

35 g Hrozinky
62 g Jogurt bílý
1 špetka Kardamom
40 g Maliny
70 g Máslo čerstvé
115 g Med včelí
220 g Mouka mandlová
1 kávová lžička Soda jedlá
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Tresť vanilková
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 398 kcal
Kilojoule 1 665kJ
10% Sacharidy 36 g
35% Tuky 26 g
12% Sodík 245 mg
15% Bílkoviny 9 g

Hrozinkovo-malinové vdolečky postup přípravy receptu:

1

Rozpustíme máslo a maliny rozmixujeme. V míse smícháme všechny ingredience a nakonec vmícháme mandlovou mouku.

2

Na vymazaný plech lijeme kolečka těsta o průměru 5 centimetrů s dostatečným rozestupem.

3

Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C přibližně 15 minut, dokud nebudou okraje zlatavé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept