Jednoduchý recept

Francouzská bramborová polévka

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (16%)
ID receptu: 18845
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

200 g Brambory
200 g Jogurt bílý
1 špetka Majoránka
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
500 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 318 kcal
Kilojoule 1 331kJ
10% Sacharidy 37 g
18% Tuky 14 g
67% Sodík 1 g
25% Bílkoviny 14 g

Francouzská bramborová polévka postup přípravy receptu:

1

Vývar uvedeme do varu, přidáme nastrouhané brambory a na mírném ohni povaříme cca 10 min.

2

Poté přidáme jogurt s rozšlehaným vejcem.

3

Podle chuti přidáme sůl, pepř, majoránku a ozdobíme petželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept