Recept

Meloun s jogurtem a javorovým sirupem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18850
Kategorie: Poháry, ovoce

Ingredience

100 g Čokoláda hořká
1 polévková lžíce Cukr krupice
1 ks Hrušky
200 ml Jogurt bílý
1 ks Máta
1 ks Meloun cukrový
2 polévková lžíce Sirup javorový

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 267 kcal
Kilojoule 1 117kJ
11% Sacharidy 40 g
13% Tuky 10 g
2% Sodík 32 mg
8% Bílkoviny 5 g

Meloun s jogurtem a javorovým sirupem postup přípravy receptu:

1

Očištěný cukrový meloun nakrájíme na kostky a přelijeme oslazeným bílým jogurtem.

2

Povrch pokapeme javorovým sirupem a každou porci ozdobíme omytou, na plátky nakrájenou hruškou, hoblinkami čokolády a snítkou máty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept