Hořčičná marináda na vepřové maso - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 5 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hořčičná marináda na vepřové maso
Celkový čas: | 5 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | hruba |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 18863 |
Kategorie: | Marinády |
Ingredience
1 polévková lžíce | Hořčice kremžská |
4 polévková lžíce | Hořčice plnotučná |
2 polévková lžíce | Med včelí |
1 kávová lžička | Pepř černý celý |
100 ml | Pivo tmavé 10% 3,7% obj. |
Nutriční hodnoty jedné porce
16% Kalorie 313 kcal
Kilojoule 1 311kJ
15% Sacharidy 53 g
9% Tuky 7 g
8% Sodík 158 mg
12% Bílkoviny 7 g
Uhlovodany | 49g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 192,3mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,5mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 13,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Med včelí, Pepř černý celý mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice kremžská, Hořčice plnotučná, Pivo tmavé 10% 3,7% obj. mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Hořčičná marináda na vepřové maso postup přípravy receptu:
1 | Oba druhy hořčice, pivo, med a nadrcený pepř promícháme. |
2 | Do marinády nakládáme různé druhy vepřového masa asi 4-6 hodin před grilováním. |