Jednoduchý recept

Hořčičná marináda na vepřové maso

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 5 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 18863

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice kremžská
4 polévková lžíce Hořčice plnotučná
2 polévková lžíce Med včelí
1 kávová lžička Pepř černý celý
100 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 313 kcal
Kilojoule 1 311kJ
15% Sacharidy 53 g
9% Tuky 7 g
8% Sodík 158 mg
12% Bílkoviny 7 g

Hořčičná marináda na vepřové maso postup přípravy receptu:

1

Oba druhy hořčice, pivo, med a nadrcený pepř promícháme.

2

Do marinády nakládáme různé druhy vepřového masa asi 4-6 hodin před grilováním.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept