Recept

Pikantní směs ze svíčkové

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 18864
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Cibule
2 ks Feferony
500 g Hovězí svíčková
120 g Kečup
2 polévková lžíce Olej rostlinný
200 g Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
100 ml Víno červené
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 295 kcal
Kilojoule 1 235kJ
5% Sacharidy 18 g
5% Tuky 4 g
14% Sodík 270 mg
55% Bílkoviny 31 g

Pikantní směs ze svíčkové postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na nudličky, opepříme a osmahneme na rozehřátém oleji. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.

2

Chvíli před koncem dušení přidáme k masu oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, papriku, feferonky a očištěné, na plátky nakrájené žampiony.

3

Nakonec vmícháme kečup, vše zalijeme vínem, promícháme a jen prohřejeme.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou kukuřičné placičky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept