Jednoduchý recept

Filé v mandlovém těstíčku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 18874
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
800 g Filé z aljašské tresky
100 g Mandle plátky
75 ml Mléko polotučné
120 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 479 kcal
Kilojoule 2 004kJ
8% Sacharidy 29 g
27% Tuky 20 g
11% Sodík 214 mg
83% Bílkoviny 47 g

Filé v mandlovém těstíčku postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé osušíme, pokapeme citronovou šťávou a osolíme.

2

Z vejce, mléka a 75g hladké mouky umícháme těstíčko, přidáme nasekanou petrželku, sůl a pepř. Vše dobře promícháme.

3

Porce filé obalíme ve zbylé mouce, v těstíčku a v mandlových plátcích.

4

Filé zvolna smažíme na oleji na pánvi asi 5 minut po každé straně.

5

Vhodnou přílohou je bramborová kaše nebo bramborový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept