Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 18875

Ingredience

500 g Brambory
1 ks Celer bulvový
2 ks Cibule
150 g Fazolové lusky zelené
200 g Mrkev kořen
0,5 polévková lžíce Pažitka
0,5 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Pórek
40 g Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
2 špetka Tymián sušený
1 kg Vepřová plec
1 l Vývar z hovězích kostí
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 509 kcal
Kilojoule 2 130kJ
6% Sacharidy 22 g
122% Tuky 92 g
31% Sodík 630 mg
51% Bílkoviny 29 g

Maso z jednoho hrnce postup přípravy receptu:

1

Vepřové maso nakrájíme na kostičky a opečeme okořeněné tymiánem a majoránkou na sádle. Najemno nakrájenou zeleninu (cibuli, mrkev a celer) na hranolky, zelí na hrubší kousky přidáme i s fazolovými lusky k masu a vše dusíme. Přilijeme vývar a vaříme na mírném ohni pod poklicí 45 minut.

2

Když je maso již téměř měkké, přidáme vařit brambory, nakrájené na větší kousky, sůl a pórek - a dovaříme.

3

Před podáváním posypeme čerstvou nasekanou pažitkou a petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept