Jednoduchý recept

Krevetová polévka

  • Turecko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Krevetová polévka 5 1
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 18906
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

1000 ml Hovězí vývar základní
250 g Krevety tygří - loupané
40 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
6 g Paprika mletá sladká
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 317 kcal
Kilojoule 1 328kJ
3% Sacharidy 12 g
26% Tuky 19 g
77% Sodík 2 g
73% Bílkoviny 41 g
Krevetová polévka

Krevetová polévka postup přípravy receptu:

1

Čerstvé krevetky dobře omyjeme a vaříme 10-15 minut.

2

Po vychladnutí je očistíme od střívka.

3

Připravíme si jíšku z mouky a másla (polovina dávky másla), kterou přelijeme masovým vývarem. Dobře promícháme a necháme 20 minut vařit. Do hotové polévky přidáme maso z krevet, sůl a mletou papriku zpěněnou na másle.

Komentáře a hodnocení

 
tetaaja@seznam.cz
Krevetová polévka
Receptu nerozumím..

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept