Jednoduchý recept

Polévka z mořských plodů

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 18907

Ingredience

70 g Cibule
1 špetka Fenykl obecný
15 g Mořské plody mix
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
250 g Rajčata
1 špetka Sůl
2 l Voda pitná
150 ml Víno bílé
2 stroužek Česnek
1 špetka Šafrán

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 112 kcal
Kilojoule 470kJ
2% Sacharidy 6 g
9% Tuky 6 g
4% Sodík 85 mg
3% Bílkoviny 2 g

Polévka z mořských plodů postup přípravy receptu:

1

Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme nakrájená rajčata a česnek utřený se solí. Přidáme 1400 ml vody, pepř, trochu fenyklu a šafránu, přilijeme víno a uvedeme k varu.

2

Mořské plody vhodíme do vařící vody a vaříme do změknutí.

3

Uvařené maso vložíme do připraveného vývaru, dochutíme dle potřeby solí. Podáváme posypané nakrájenou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept