Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 18914

Ingredience

6 polévková lžíce Citronová šťáva
300 g Hovězí maso přední
1000 ml Hovězí vývar základní
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 g Paprika mletá sladká
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 545 kcal
Kilojoule 2 281kJ
3% Sacharidy 9 g
45% Tuky 34 g
84% Sodík 2 g
90% Bílkoviny 50 g

Svatební polévka postup přípravy receptu:

1

Malé množství vývaru rozmícháme s vejcem, citrónovou šťávou a moukou. Vzniklou směs vlijeme do vařícího vývaru a dobře rozmícháme.

2

Hovězí maso uvaříme v osolené vodě, poté slijeme a maso pokrájíme na menší kousky.

3

Hotovou polévku dosolíme dle chuti a zalijeme červenou paprikou zpěněnou na másle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept