Recept

Rýžová polévka s jogurtem

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 18915

Ingredience

1 l Hovězí vývar základní
200 ml Jogurt bílý
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 g Máta
5 g Paprika mletá sladká
100 g Rýže předvařená (parboiled)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 237 kcal
Kilojoule 990kJ
7% Sacharidy 26 g
14% Tuky 10 g
37% Sodík 745 mg
18% Bílkoviny 10 g

Rýžová polévka s jogurtem postup přípravy receptu:

1

Masový vývar přivedeme k varu, poté přidáme propláchnutou rýži. Vaříme do jejího změknutí.

2

Jogurt smícháme s rozpuštěným máslem a moukou, poté vmícháme do vývaru. Vaříme na mírném plameni 5 minut.

3

Servírujeme posypané nadrobno nasekanou mátou, přelité paprikou zpěněnou na másle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept