Jednoduchý recept

Cibulačka s hovězím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 18952
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

2 ks Brambory
1 stroužek Česnek
100 g Chléb konzumní
2 ks Cibule
1 hrst Houby sušené
100 g Hovězí maso přední
1 špetka Kmín celý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Polévkové koření
2 ks Vejce slepičí
1,5 l Voda pitná
150 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 201 kcal
Kilojoule 840kJ
7% Sacharidy 25 g
7% Tuky 5 g
4% Sodík 82 mg
24% Bílkoviny 13 g

Cibulačka s hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Omyté hovězí maso vložíme do hrnce s vodou a uvaříme doměkka.

2

Do vývaru přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory, očištěnou kořenovou zeleninu, nakrájené, podušené houby a oloupaný česnek. Vše uvaříme doměkka a potom přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a okořeníme kmínem. Do polévky zašleháme celá vejce a necháme je srazit. Dochutíme polévkovým kořením a podle chuti osolíme.

3

Nakonec do polévky přidáme uvařené maso nakrájené na kousky a nasekanou petrželku.

4

Do každé porce vložíme na kostičky nakrájený, nasucho osmažený chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept