Zdravý recept

Kuřecí vývar s vejci a citronem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 18953

Ingredience

2 ks Citrony
50 g Rýže loupaná
2 ks Vejce slepičí
1 polévková lžíce Voda pitná
1,5 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 544 kcal
Kilojoule 2 276kJ
5% Sacharidy 19 g
15% Tuky 11 g
61% Sodík 1 g
17% Bílkoviny 10 g

Kuřecí vývar s vejci a citronem postup přípravy receptu:

1

Do vařícího kuřecího vývaru vsypeme propláchnutou rýži a povaříme 10 minut.

2

Žloutky ušleháme se lžící vody do pěny. Z citronů vymačkáme šťávu a vmícháme ke žloutkům. Nakonec přišleháme trochu horkého vývaru a směs za stálého míchání přiléváme zpět do vývaru.

3

Polévku jen prohřejeme asi 2 minuty - nesmí se vařit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept