Jednoduchý recept

Salát s francouzskými lusky, mozzarellou a česnekem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 18956
Kategorie: Teplé saláty

Ingredience

8 polévková lžíce Bazalka
0,5 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Citronová šťáva
150 g Fazolové lusky zelené
125 g Mozzarella
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 polévková lžíce Oříšky piniové
1 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
750 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 291 kcal
Kilojoule 1 220kJ
2% Sacharidy 9 g
30% Tuky 22 g
32% Sodík 645 mg
29% Bílkoviny 17 g

Salát s francouzskými lusky, mozzarellou a česnekem postup přípravy receptu:

1

Piniové oříšky pražíme na středním plameni 4 minuty za občasného míchání. Fazole vsypeme do vroucí osolené vody a vaříme 3 minuty.

2

Do větší misky dáme bazalku a česnek nasekané najemno, zakápneme citronovou šťávou a olejem. Dobře promícháme.

3

Scezené fazole, ještě teplé, přisypeme do misky, přidáme pepř a sůl a promícháme. Na dva talíře rozdělíme salát, posypeme mozzarellou a piniovými oříšky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept